Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, sağlıklı yaşamayı bilen, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizin; bireysel yetenekleri dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, öz güvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, dünyanın tamamı ile iletişim kurabilecek biçimde yabancı dil konuşabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra, iş birliği ve ekip çalışmalarına yatkın, kendisine güvenen ve güven veren bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Doğalgaz Merkezi Sistem
Yabancı Dil: ingilizce, Almanca
Servis Bilgisi: Var
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Sınavsız
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 9.sınıf 136 kişi

Telefon - (262) 5271470

WEB - https://koal.meb.k12.tr

Adres - Yeniyalı Mah. Hamit Kaplan Bulvarı No 119 Körfez / Kocaeli