Okul Müdürümüz İbrahim YILDIRIM'ın Tatil Mesajı

Okul Müdürümüz İbrahim YILDIRIM'ın Tatil Mesajı

Okul Müdürümüz İbrahim YILDIRIM'ın Tatil Mesajı;

20.01.2022 360

6 Eylül 2021'de başladığımız 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına, iki haftalık bir  ara  vereceğiz. Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi Ailesi olarak, müdür yardımcılarımızın, öğretmenlerimizin  ve yardımcı hizmetlilerimizin destek ve katkıları, öğrencilerimizin tedbirlere uymaları ve velilerimizin de desteği ile eğitim öğretim faaliyetlerimizi sağlıklı bir şekilde sürdürme gayreti içinde olduk.

Değerli Meslektaşlarım,

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının 1.dönemini tamamladık. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yetişmesinde, ulaştıkları bütün başarılarda, güzelliklerde en büyük pay ve başarı size aittir. Bu zorlu salgın sürecinde çok emek harcadınız. Çabalarınızı takdir ediyor, fedakârlığınız ve üstün gayretiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Sevgili Öğrencilerimiz,

Sizlerin sağlıkla, mutlulukla ve başarıyla eğitiminize devam etmenizi sağlamak en büyük çabamızdır. 4 aylık  süreci geride bıraktık. Tatilde, öğrendiğiniz bilgilerin üstüne yeni bilgi ve beceriler ekleyerek öğrenme yolculuğunuzu geliştirmenizi, kitap okumanızı, spor yapmanızı tavsiye ediyor, dinlenmiş olarak okullarınıza sağlıkla devam etmenizi temenni ediyorum.

Kıymetli Velilerimiz,

Çocuklarımız, bizim en değerli varlıklarımızdır. 1,5 yılı aşkın uzun bir aradan sonra  yüz yüze eğitim sürecinde bizlerin en büyük destekçisi oldunuz. Kovid-19 salgınına karşı sizlerin, öğretmenlerimizin ve Okul idaresi olarak aldığımız tedbirlerin büyük katkısı var.  Eğitime verdiğiniz her türlü destek ve gösterdiğiniz hassasiyet için hepinize teşekkür ediyor, tatilin sizler ve değerli evlatlarınız için sağlıkla geçmesini diliyorum.

Bugün itibarıyla başlayacak iki haftalık tatilde de Kovid-19 tedbirlerini elden bırakmayalım. Tatilde, maske, mesafe ve hijyen kuralına mutlaka uyalım ki tatil sonrası sağlıkla okullarımıza kavuşalım.       

Hepinize iyi tatiller diliyorum. 

İbrahim YILDIRIM

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi Müdürü