Okul Müdürümüz İbrahim YILDIRIM'ın  2022- 2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Okul Müdürümüz İbrahim YILDIRIM'ın 2022- 2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrencilerimiz, 

Yeni eğitim ve öğretim yılına her zaman olduğu gibi büyük bir heyecanla başlıyoruz. 

Yönetici ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte öğretim programlarının uygulanmasına yönelik tüm çalışmalarımız tamamladık. 

Öğrencilerimizin akademik donanımlarının yanı sıra bireysel yeteneklerinin gelişimine katkı sağlayacağına inandığımız sanat, spor, kültür etkinliklerimiz ve hafta sonu yetiştirme kurslarımızı da güncelledik. 

Öğrencilerimizin bireysel gelişimlerinde önemli bir kazanım olduğuna inandığımız sosyal etkinlik çalışmalarımız ile kulüp, toplum hizmeti ve proje yarışmalarını önceki yıllarda olduğu gibi içinde bulunduğumuz öğretim yılında da gerçekleştireceğiz.

Okulumuzdaki eğitim ve öğretim etkinliklerinde; öğrencilerimizin Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ilke ve inkılapları ışığında, cumhuriyetimizin temel değerlerine bağlı birikim ve donanımları ile toplumda örnek olan, ayrıca verimli ve etkin çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız düşünebilen; spor, sanat ve kültür etkinliklerinde yer alan bireyler olmaları sağlanacaktır. 

Tüm yönetici ve öğretmenlerimize ayrıca idari görevi bulunan çalışanlarımız ile destek hizmetlerinde görevli tüm okul çalışanlarımıza emekleri ve destekleri için teşekkür ediyor, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyorum. 

Saygılarımla, 

İbrahim YILDIRIM

     Okul Müdürü

09.09.2022 534